Video Konferans Sistemi - ZOOM

Video Konferans Sistemi
ZOOM UYGULAMASI

Video Konferans Sistemi kullanılarak yapılacak sınavlarda ZOOM uygulaması tercih edildiyse aşağıdaki bağlantıları tıklayarak merkezimiz tarafından hazırlanan Kullanıcı Kılavuzları ve Anlatım Videosu ile ayrıntılı bilgileri edinebilirsiniz.

1- Zoom Kurulumu (PDF)

2- Zoom Kullanıcı Kılavuzu - Danışmanlar İçin (PDF)

3- Zoom Kullanımı Video Anlatımı

Dikkat edilecek hususlar

Danışman Öğretim Üyelerimizin kesinlikle kişisel hesaplarını kullanarak giriş yapmaması gerekmektedir.

Enstitü tarafından kendilerine ulaştırılan kullanıcı bilgileri ile giriş yapmaları zorunludur.

Sanal Sınıflarda "Yönetici" yetkisi sadece bu kullanıcılara tanımlanmıştır.

Odaya giriş isteklerini sadece Danışman Öğretim Üyesi "Host-Yönetici" yetkisi ile onaylayabilir.

Kendilerine ulaştırılan "Kullanıcı ve Parola" bilgilerini diğer jüri üyeleri ve öğrenciler ile kesinlikle paylaşılmaması gerekmektedir.

Sadece "Sanal Sınıf Oturum Adresi" bilgilerini paylaşınız.

Misafir Jüri Üyeleri ve Öğrencilerimiz kendi kişisel hesapları ile Sanal Sınıf'a giriş yapma isteğinde bulunubilirler.