Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarımıza 2 Yeni Program Daha Eklendi.

Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından başvurusu yapılan Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından içerikleri hazırlanan 2 yeni Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı daha Yükseköğretim Kurulu'ndan onay alarak açılmıştır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi Güz Yarıyılında 50 öğrenci kontenjanı ile öğrenci alımına başlayacak olan Bankacılık ve Finans Anabilim Dalı BANKACILIK ve FİNANS, Maliye Anabilimdalı MALİYE Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı ile birlikte açık program sayımız 6 olmuştur.

İçerikleri hazırlık aşamasında olan 4 yeni program için de çalışmalarımız devam etmektedir.