Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

Uzaktan Eğitim Platformu Hizmete Başladı

Üniversitemiz Hastanemizde çalışan sağlık personelimizin hizmet içi eğitimlerinin uzaktan eğitim yöntemi ile sürdürülmesi için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÇOMUZEM) iş birliğiyle oluşturulan SUAH Hizmet İçi Eğitim platformu personelimizin hizmetine sunulmuştur.

COVID-19 pandemisiyle beraber dünyada uzaktan eğitim sistemleri önem kazanarak, yaygınlaşmaya başladı. Hastanemizin Eğitim Komitesi ve Eğitim Birimi koordinasyonunda başlatılan çalışmalarda çağın gerekliliklerini yakalayarak, sağlık çalışanlarımızın güvenli ve sürdürülebilir eğitim almalarını sağlayacak uzaktan eğitim alt yapı çalışmaları tamamlanarak ilk eğitimlere başlandı.

Bilgisayar, tablet, cep telefonuyla 7/24 erişim sağlanabilen tarayıcı tabanlı uzaktan eğitim platformunda, personelimiz hem çevrimiçi hem çevrimdışı eğitimlere erişim imkânı buluyor.

ÇOMÜ SUAH UZAKTAN EĞİTİME ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ekler