UÖTYLP Dönem Başlangıcı Oryantasyon Toplantısı

Üniversitemiz Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları'ndan Kent ve Siyaset programında 04.03.2022 günü çevrimiçi olarak dönem başlangıcı oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi. Anabilim dalı öğretim üyeleri, öğrenciler ve COMUZEM yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2021-2022 bahar dönemi başlangıcında bilgilendirmeler yapıldı.

Prof.Dr. Hikmet YAVAŞ'ın açılışını yaptığı toplantıda öğretim üyeleri, öğrencilere uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans programı hakkında genel bilgiler verdiler ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar. Ayrıca COMUZEM Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Kadir TUNÇER tarafından lms.comu.edu.tr sistemi hakkında bilgi verildi. Toplantı yeni dönem için temenniler ile tamamlandı.