COMUZEM ile SBTÜ UZEM Arasında Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı

Merkezimiz ile Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi arasında dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

Merkezimiz müdür yardımcıları Öğr.Gör. Levent Özçağ ve Öğr.Gör. Kadir Tunçer’in katıldığı toplantıya SBTÜ UZEM’den müdür Dr.Öğr.Üyesi Halit Bakır ile müdür yardımcıları Öğr.Gör. Volkan Çelik ve Öğr.Gör. İbrahim Kaya katıldı.

Toplantıda yeni kurulmuş olan SBTU UZEM’in faaliyetlerine fikir verebilmesi için Merkezimiz tecrübeleri ve uygulamaları hakkında bilgiler verildi. ÜBYS, Öğrenme Yönetim Sistemi, Canlı Sınıf Platformlarının kurum içerisindeki organizasyonlarının planlanması ve uygulanması ile ilgili işleyişi ve uzaktan eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi hakkındaki deneyimlerimizin aktarıldığı ve karşılıklı görüş alışverişleri ile devam eden toplantı, sonrasında da iletişim kurma ve işbilirliği yapma dilekleri ile sonlandırıldı.